bestyrelsen

 
Morten Hjeresen, formand:
Jeg er årgang 1983, min interesse for fugle har jeg haft fra helt lille, mange mener også jeg er født i et fuglebur. Jeg har haft mange forskellige slags fugle, startede med undulater så blev det til lidt parakitter samt lidt trope duer, og der kom også lidt høns og en del raceduer til. Så blev parakitterne langsomt skiftet ud med lorier. I dag har jeg omkring 20 forskellige slags lorier dertil lidt forskellige slags af prydfasaner samt lidt småfugle og lidt græsparakitter. Så fugle fylder en stor del af min hverdag.
Jeg har været med fra vi overtog fugleparken i 1990 og sidder i dag i fondsbestyrelsen. Er formand for FV og sidder i bestyrelsen af Dansk Loriklub.
Skulle I have nogle spørgsmål ang. fugle eller FV er I altid velkomne til at ringe og jeg vil hjælpe sål godt jeg kan. tlf. 23 83 90 67 
 
                                                                     
                                      
 Flemming Jensen, næstformand:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Else Jørgensen, sekretær:
Min tilknytning til Danmarks Fuglezoo, og dermed FV er igennem Preben (min mand), som har været med i projekt Frydenlund Fuglepark fra starten. Jeg selv har ikke med fugle at gøre, men deltager i det sociale og praktiske arbejde, i forbindelse med arrangementer i Frydenlunds Venner.
 
 
 
 
 
 
 
 
Irene Hjeresen, bestyrelsesmedlem:
I det daglige er jeg bestyrer af Papegøjecafeen i Danmarks Fuglezoo. Derudover varetager jeg billetsalget, og har dermed kontakt med næsten alle gæster i Fuglezoo.
Jeg modtager bestillinger på de grupper der kommer i Danmarks Fuglezoo, og jeg varetager alle selskaber og arrangementer i selve Papegøjecafeen.
 
 
                             
Foreningen Frydenlunds Venner